Električna Kona predstavlja kombinacijo vsestranskosti in izjemnih voznih lastnosti. Na voljo je z dvema pogonskima sklopoma (39,2 kWh in 64 kWh), s katerima si zagotovite zmogljivost in domet, ki najbolj ustrezata vašim potrebam. Je prvi kompaktni SUV na električni pogon v Evropi z dosegom do kar 449 kilometrov.

Po zaslugi Hyundaijevih najnaprednejših varnostih sistemov, združenih pod oznako SmartSense, se električna Kona ponaša z vodilnim varnostnim paketom v svojem razredu. Da boste na vsaki poti varni in brez skrbi, bo ob nevarnosti naleta samodejno zavirala, vam pomagala ostati znotraj svojega voznega pasu, zaznala vozila v mrtvem kotu in vas sproti opozarjala na nevarnosti okoli vas.

Izjemno dodano vrednost predstavlja tudi Hyundaijeva 5-letna tovarniška garancija brez omejitve prevoženih kilometrov in 8 letna garancija oziroma 200.000 prevoženih kilometrov na baterijo.

Podajte se na https://www.hyundai.si/hyundai-kona-elektro/ in raziščite več možnosti. Še bolje pa je, če obiščete najbližjega Hyundaijevega trgovca in se o prednostih električne Kone prepričate na testni vožnji.