Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet, Francija, prva liga

Olympique Marseille – Bordeaux
1,0
Statistika dosedanjih 52 medsebojnih dvobojev je naslednja: 18 zmag Bordeauxa, 13 zmag Marseilla in kar 21 neodločenih izidov. Današnji gostitelji so trenutno na desetem mestu z 31 točkami (odigranih 22 tekem), Bordeaux pa je na dvanajstem mestu z 28 točkami in tekmo manj.

Košarka, Slovenija, prva liga

Hopsi Polzela – Krka Novo mesto
1
Kluba sta v zadnjih devetih letih odigrala 19 medsebojnih tekem, precej uspešnejši pa so Novomeščani, ki v zmagah vodijo s 16:3. Dolenjci so uspešnejši tudi na ligaški lestvici: trenutno so na drugem mestu z razmerjem zmag in porazov 11:4, Hopsi pa so na šestem mestu z razmerjem 8:7.

Hokej na ledu, Rusija, liga KHL

Spartak Moskva – Soči
1,0
V 25-članski ligi je Spartak iz Moskve po 56 prvenstvenih krogih na dvanajstem mestu z 62 točkami, Soči pa je na petnajstem mestu s 56 točkami. Toda po dosedanjih medsebojnih obračunih od leta 2015 je uspešnejši Soči, ki vodi v zmagah s 7:5.

Tenis, turnir ATP, Sofija

G. Monfils – V. Troicki
1
Francoz Gel Monfils je na najnovejši svetovni jakostni lestvici ATP na 33. mestu, Srb Viktor Troicki pa je na 185. mestu. Doslej sta vrstnika (oba sta rojena leta 1986) odigrala štiri medsebojne dvoboje, vsi štirje pa so se končali z Monfilsovo zmago.