Kostum leoparda

Kostum leopard se je prodajal v spletni trgovini Amazon. Izdelek ni prestal testiranj, saj nastanejo majhni delci, ki lahko predstavljajo tveganje za zdravje.

Ime na embalaži je ABYED - Animal Costume Cosplay. Blagovna znamka in identifikacijski podatki niso znani.

Izdelek ni skladen z uredbo o varnosti igrač, zato na inšpektoratu potrošnikom svetujejo, da ga ne uporabljajo in ga vrnejo prodajalcu.

Otroški skiro Toy scooter

Za izdelek, ki je na voljo v spletnih trgovinah se je na testiranjih pokazalo, da izdelek ni stabilen in ob uporabi lahko povzroči padec otroka.

Napis na embalaži se glasi despicable me DM3, ime blagovne znamke je illumination, števila modela pa 808580.

Izdelek ni skladen z uredbo o varnosti igrač, zato na inšpektoratu potrošnikom svetujejo, da izdelka ne uporabljajo in ga vrnejo prodajalcu.

Plišasta želva Soft toy turtle

Za želvo, ki je prav tako na voljo v spletnih trgovinah, se je na testiranju pokazalo, da se oči igrače z lahkoto odstranijo in da barva oči vsebuje preveliko vsebnost svinca, kar lahko predstavlja tveganje za zdravje.

Ime izdelka je Soft toy turtle, velikosti 18 centimetrov. Identifikacijski podatki, proizvajalec in blagovna znamka niso znani.

Izdelek ni skladen z uredbo o varnosti igrač. Zdravstveni inšpektorat svetuje potrošnikom, da izdelka ne uporabljajo in ga vrnejo prodajalcu.