Aplikacija za naprave z operacijskim sistemom iOS

Aplikacija za naprave z operacijskim sistemom Android

Branje časopisa na telefonu in tablici smo vam omogočili že leta 2011. Aplikacija je bila med uporabniki dobro sprejeta, predvsem zaradi tekočega delovanja, dodelanega videza in možnosti branja prenesene izdaje brez spletne povezave. V letih 2017 in 2019 smo za vas razvili dve aplikaciji, prva je namenjena vsem za ažurni pregled dogajanja v Sloveniji, druga tistim, ki radi uživate v branju digitalne različice tiskane izdaje. Funkcionalnosti obeh smo sedaj združili v enovito aplikacijo (stari aplikaciji kmalu ne bosta več dosegljivi), le-ta je namenjena vsem, ki želite imeti ključne informacije na enem mestu, ali zgolj prelistati časopis Dnevnik na svojem telefonu ali tabličnem računalniku ter vam je pomembno, da ima novičarski izdelek svoj začetek in konec.

• Nova izdaja je na voljo vsak dan okrog druge ure ponoči, torej še pred dostavo tiskane izdaje do vašega prodajalca časopisov in revij ali v vaš poštni nabiralnik.

• Poleg aktualnih izdaj v aplikaciji najdete tudi arhivske izdaje časnika Dnevnik in njegovih prilog Objektiv, Pilot, Nika in Moj dom od jeseni 2018 dalje.

• Uporaba je enostavna, v menijski vrstici izberete vaš priljubljeni bralni način in že lahko dostopate do vseh vsebin, želeno e-izdajo po prenosu berete z drsenjem prstov po posameznih straneh, članek pa s klikom nanj. Ko je izdaja prenesena na vašo mobilno napravo, spletna povezava ni več potrebna.

Aplikacija za naprave z operacijskim sistemom iOS

Aplikacija za naprave z operacijskim sistemom Android

Ste že Dnevnikov naročnik?

Aplikacija je brez doplačila na voljo vsem naročnikom tiskane izdaje časnika Dnevnik. Vanjo se prijavite z enotnim uporabniškim imenom in geslom, ki ste si ju ustvarili na spletnem portalu Dnevnik.si. Če je še niste, registracijo enostavno opravite tukaj.

Postanite naročnik paketa Digitalni Dnevnik

Aplikacija za naprave z operacijskim sistemom iOS

Aplikacija za naprave z operacijskim sistemom Android

Ponujamo vam možnost sklenitve naročnine na Digitalni Dnevnik za samo 1 EUR (prvi mesec), nato za 14,90 EUR na mesec. Naročnino lahko poravnate s kreditno kartico ali prek položnice. Naročniški paket Digitalni Dnevnik vam omogoča:

1) neomejen dostop do vseh vsebin, objavljenih na spletnem portalu Dnevnik.si,

2) neomejen dostop do mobilne aplikacije časnika Dnevnik,

3) vsak dan prejmete novičnik Jutro z Dnevnikom z napovedmi dneva ter

4) še posebej pomembno ‒ v sklopu ene naročnine lahko do vseh ugodnosti dostopata dva uporabnika, zato povabite prijatelja, znanca, sorodnika in izkoristite to ugodnost.

Na voljo smo vam vsak delovnik med 8. in 15. uro na telefonski številki 01 30 82 100 ali na e-naslovu narocnina@dnevnik.si.

Veliko užitkov ob spremljanju naših vsebin.

Darijan Košir, urednik Dnevnik.si