S tem, ko so nadoknadili 19 točk razlike ob polčasu, je Denverju uspelo izenačiti najboljši povratek glede na zaostanek ob polčasu v zgodovini lige.

Prvaki Golden State Warriors so zmagali še 11. zapored. Tokrat so v gosteh s 132:100 premagali moštvo Indiana Pacers. Najboljši strelec je bil Stephen Curry, ki je 23 od 26 točk dosegel v prvem polčasu, ko je zadel deset od 13 poskusov iz igre.

Dvakratni zaporedni prvaki kljub nizanju zmag še niso zadovoljni. "Zdi se mi, da lahko," je Curry odgovoril na vprašanje, ali lahko igrajo še bolje. "Nikakor ne igramo popolne košarke, a igramo konstantno, osredotočeno, še vedno pa preizkušamo določene rotacije in podobno," je dejal dvakratni najkoristnejši igralec lige Curry.

Atlanta Hawks je prišla do zmage s 123:118 na gostovanju pri L.A. Clippers, kateremu ni pomagalo niti 30 točk Tobiasa Harrisa. Pri Atlanti je Trae Young v statistiko vpisal 26 točk in osem podaj.

Moštvi slovenskih košarkarjev naslednja tekma čaka v noči na četrtek. Dallas Mavericks z Luko Dončićem bodo gostovali pri New York Knicks, Miami poškodovanega Gorana Dragića pa bo gostil Chicago Bulls.