Clooneyjeva naj bi se po grdem sporu s soprogom skupaj z dvojčkoma odselila na Sardinijo, soprogu pa ne odgovarja na klice. Ta naj bi sicer otroke lahko videl, a bo med obiski moral bivati v hišici za goste. Zakonca naj bi se sporekla, ker je imel Clooney čez glavo ženinih napornih zahtev o tem, kako naj živita in kaj sme in česa ne sme početi.

Seveda so tiskovni predstavniki zakoncev zgodbo označili za popolno laž. Edino, kar je res, je, da je Clooneyjeva trenutno v Italiji, George Clooney pa v ZDA, kjer je šel najprej na večerjo s svojim najboljšim prijateljem Randerjem Gerberjem, nato pa je odpotoval v Sundance, kjer sodeluje na filmskem festivalu s filmom Kavelj 22.

Tabloidi tudi od rojstva dvojčkov dalje razpredajo, kako se bo družina Clooney širila naprej. Od tedaj je bila Clooneyjeva že najmanj petkrat noseča, od tega enkrat s pomočjo umetne oploditve, da bi ponovno rodila dvojčka. Nekateri pišejo celo, da je prav sedaj noseča, rodila pa naj bi sredi leta. Pojavile so se tudi zgodbe, da naj bi par posvojil vsaj še enega otroka, po možnosti deklico, ki si jo želi Clooneyjeva. Vse te novice so se izkazale za precej lažne, predvsem te, da je Amal Clooney noseča, saj je decembra na gala prireditvi Združenih narodov blestela v ozki obleki brez nosečniškega trebuha. No, če že ne bo novega otroka v družini Clooney, pa sta zvezdnika vsaj kandidata za botra kraljevemu prirastku princa Harryja in Meghan Markle.