Jutri bo pretežno oblačno, nekaj jasnine bo le v Posočju. Na jugovzhodu bo občasno naletaval sneg. Rahlo sneženje se bo zvečer razširilo nad večji del Slovenije. Na Primorskem bo še pihala šibka do zmerna burja, ki se bo popoldne krepila. Najvišje dnevne temperature bodo od -3 do 2, na Primorskem do 7 stopinj Celzija.

Obeti: V noči na sredo bo snežilo. V sredo bo oblačno in hladno vreme, občasno bo še rahlo snežilo. Na Primorskem bo pihala burja. V četrtek bo še povečini oblačno in ponekod vetrovno, predvsem na vzhodu bo lahko še rahlo snežilo.

Vremenska slika: Območje visokega zračnega tlaka nad nami počasi slabi. Nad Sredozemljem je nastal nov ciklonski vrtinec. Nad naše kraje v nižjih zračnih plasteh z vetrovi vzhodnih smeri doteka hladen in vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Ponoči in zjutraj bo v krajih južno od nas pretežno oblačno, možne bodo rahle padavine, na celini kot sneg. Drugod se bo po nižinah zadrževala nizka oblačnost, bolj jasno bo le v Panonski nižini. V Kvarnerju bo pihala zmerna burja. Jutri bo v krajih južno in deloma vzhodno od nas zmerno do pretežno oblačno, rahle padavine se bodo od juga proti večeru širile na sever. Drugod se bo večji del dneva zadrževala nizka oblačnost. V Kvarnerju bo pihala zmerna burja.