Kralji, za katere je edini gol dosegel Ilija Kovaljčuk, Kopitar je bil podajalec, so že po dveh tretjinah zaostajali z 0:7, v drugi so iz desetih strelov dobili kar šest golov, od tega jim je dva zabil Finec Mikko Rantanen. Zanj je bila to že 73. točka v sezoni in je drugi najučinkovitejši igralec lige. Finec pa na ledu ni niti dočakal konca tekme, saj v zadnji tretjini zaradi lažje poškodbe ni igral.

Naslednjo tekmo bo Los Angeles igral v ponedeljek, ko bo gostil St. Louis.

Sedem golov je dosegel tudi Vegas, s 7:3 je doma ugnal Pittsburgh, pri tem je Jonathan Marchessault prispeval tri gole za svoj drugi "hat trick" v NHL.

Novo zmago je zabeležila vodilna ekipa lige Tampa. Doma je s 6:3 ugnala San Jose, dva gola je k zmagi prispeval Steven Stamkos. Serijo tekem, v katerih je osvojil vsaj točko, je nadaljeval Calgary, vodilna ekipa zahodne konference, ki je s 5:2 zmagal v Edmontonu. New York Rangers je v gosteh s 3:2 premagal Boston, njegov vratar Henrik Lundqvist je zabeležil 446. zmago v NHL in se po številu zmag na šestem mestu najuspešnejših vratarjev izenačil s Terryjem Sawchukom. Poleg svojim obrambam se za to lahko zahvali tudi rojaku Miki Zibanejadu, ki je dosegel dva gola.