Največ snega je sicer zapadlo na Voglu, skupaj kar 70 centimetrov. V goratem svetu je snežna odeja debela nekje med 25 in 50 centimetrov. V nižinah pa na primer v Pomurju snega ni, na Štajerskem ga je zapadlo od nič do pet centimetrov, v osrednji in južni Sloveniji pa med pet in 15 centimetrov.

Po podatkih Agencije RS za okolje (Arso) se bo popoldne in proti večeru pričelo jasniti. Popoldanske temperature bodo od -1 do 3, na Primorskem od 4 do 7 stopinj Celzije. Zvečer in v prvem delu noči bo ponekod po kotlinah nastala megla, proti jutru pa se bo oblačnost spet povečala. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do -7, v alpskih dolinah do -10, na Primorskem ob burji okoli 0 stopinj Celzija.

Jutri bo zmerno do pretežno oblačno. Burja na Primorskem bo slabela. Najvišje dnevne temperature bodo od -3 do 1, na Goriškem in ob morju okoli 6 stopinj Celzija, napoveduje Arso.

V nedeljo bo delno jasno, predvsem zjutraj in dopoldne bo marsikje po nižinah megla ali nizka oblačnost. Tudi v ponedeljek bo predvidoma še suho vreme.