Posebno veliko pozornosti tvitarjev, forumovcev, vaških opravljivk in podobnih trobil je bila deležna njena bolj milo posrečena izjava, češ da sama ni niti za hip dvomila, da se poklicni igralec ne bo dobro znašel tudi kot predsednik vlade, saj so vendarle nekoč že bili dvorni norčki tisti, ki so nastavljali ogledalo družbi in so se vsi smejali, piše v novi številki Nedeljskega dnevnika Maja Remi.

No, v Šarčevem kabinetu se menda niso smejali, s predsednikom vlade se bo pri Škrabcu pogovarjala urednica radia Prvi in predsednica Zveze prijateljev mladine Darja Groznik, ki je novoletne praznike preživela v razmišljanju, kdo vse bo poleg nje še med kandidati za novega direktorja Radia Slovenija. Razpis zanj se je namreč končal prvi delovni dan v novem letu.

A še preden je bilo sploh lahko znano, kdo vse se poteguje za položaj radijskega direktorja, se je po kuloarjih na Kolodvorski že razširilo, da je generalni direktor Igor Kadunc vendarle našel kandidata za direktorja Televizije Slovenija. Pravzaprav ga niti ni bilo treba iskati, ampak na zadevo le pogledati s pravimi očmi, saj je bil možakar ves čas v bližini z visoko dvignjeno roko. Če bo šlo vse po načrtih, bo še januarja izšel ponovljen razpis in v pisarno televizijskega direktorja naj bi se po ekspresnem postopku vselil dr. Zoran Medved. Natančno tisti Medved iz Maribora, ki se je lani skupaj z Mojco Pašek in Mišo Molk potegoval za položaj direktorja TVS, a nobeden od prijavljenih takrat generalu Kaduncu ni bil všeč in so razpis ponovili. Potem se je zgodil znani fiasko s Katjo Šeruga.

Stanovanje prepisala popolnim tujcem

Še več zanimivih člankov – denimo o tem, kako je starejša dementna Mariborčanka svoje stanovanje prepisala popolnim tujcem, kakšna okoljska katastrofa se skriva v naših kraških jamah, o čem razmišlja dolenjska ženička mama Manka, kaj nam za leto 2019 napoveduje numerologinja Lili Sorum, kakšne napotke ima znana primorska kuharica Emilija Pavlič – pa v tokratni tiskani izdaji Nedeljskega dnevnika pri vašem prodajalcu časopisov.

.