Dončić je bil znova eden osrednjih igralcev večera, dosegel je 27 točk in osem skokov za ekipo iz Teksasa, kar pa je bilo premalo za 19. zmago sezone, DeAndre Jordan je 10 točkam dodal neverjetnih 19 skokov. Za zmagovalce iz Kalifornije je 29 točk dosegel Brandon Ingram, 21 pa Lonzo Ball.

Gostje so si zmago priigrali v tretji četrtini. Še ob polčasu je Dallas vodil s 67:54, nato pa je Los Angeles tretji del dobil kar z 32:13 in v četrtem še povišal vodstvo. »Mislim, da smo v drugem polčasu igrali bolje v obrambi. Toda žoge v napadu nismo dovolj hitro podajali, kot smo jo v prvem delu, igra je bila preveč statična in to je odločilo,« je tekmo strnil Dončić.

Po prostem večeru v Dallas prihaja nekdanja ekipa Gorana Dragića Phoenix. Na slovenskega organizatorja igra, ki okreva po poškodbi, sicer čakajo v Miamiju, ki bo že danes v svoji dvorani gostil Denver.

Dallas : Los Angeles

Blestela Harden in Antetokounmpo

Nov lep večer je pričaral James Harden. Najkoristnejši igralec minule sezone se je ustavil pri 32 točkah in 14 asistencah za zmago Houston Rockets nad vodilno ekipo zahodnega dela lige Denver Nuggets, pri zmagi s 125:113 pa je svoj delež dodal tudi Švicar Clint Capelaz, in sicer je z 31 točkami postavil osebni rekord.

Najboljša ekipa lige ta čas, Milwaukee Bucks, je ob polčasu zaostajala z 58:62, preden je v drugem delu na krilih Grka Giannisa Antetokounmpa (30 točk) in Malcolma Brogdona (21) strla odpor Utah Jazz za zmago s 114:102. Kyrie Irving je po ozdravljeni poškodbi očesa in dveh tekmah odsotnosti s 17 točkami vodil Boston Celtics do zmage s 116:95 nad Brooklyn Nets; zmagovita zelena zasedba je imela osmerico z dvomestnim številom točk, obenem pa je vknjižila kar 37 podaj.