Do sedaj je prejel 679,839 glasov, na Zahodu pa so jih več le LeBron James (1,083,363), Steph Curry (793,111) in Derrick Rose (698,086). Dončić je tako na dobri poti, da se že v krstni sezoni v ligi NBA uvrsti na tekmo Vseh zvezd, manj glasov od njega pa so zaenkrat prejeli takšni asi, kot so Kevin Durant, James Harden, Anthony Davis, Paul George, Russell Westbrook ...

Dončić je bil prav tako znova razglašen za novinca meseca v zahodni konferenci. Decembra je Dallasov košarkar povprečno dosegal 21,1 točke, 6,4 skoka ter 6,1 podaje na tekmo. 19-letni je bil tudi novinec meseca novembra.

Kako poteka glasovanje

68. tekma vseh zvezd bo 17. februarja v Charlottu. Začetno deseterico izberejo navijači, novinarji, aktivni igralci in trenerji. Pri končnem izboru je 50-odstotno upoštevan izbor navijačev, 25-odstotno glas aktivnih igralcev, preostalih 25-odstotkov pa pripade novinarjem.

V času glasovanja lahko vsak dan glasujete za 10 igralcev, to pa lahko storite na naslednje načine: prek spletne strani (nba.com/vote), twitterja (ime in priimek igralca ter #nbavote), facebooka (ime in priimek igralca ter #nbavote), z iskalnikom google (NBA Vote All-Star ali NBA Vote team name) ali v uradni aplikaciji lige NBA.