Tekma je bila praktično odločena že v prvem polčasu, ki so ga gostitelji dobili s 60:43, pred tem pa v prvi četrtini hitro povedli s 23:8 in vodili celo z 29:12, v drugi pa razliko dvignili na +22 (54:32). Tudi po menjavi strani so domač nadzorovali potek in držali visoko prednosti.

Pri Oklahoma Cityju je kot prerojen zaigral zvezdnik Russel Westbrook, ki je na prvi tekmi dosegel vsega devet točk, danes pa kar 32 in v statistiko vpisal 10. trojnega dvojčka v sezoni, saj je strelskemu učinku dodal še po 11 skokov in podaj, vse to pa oplemenitil s štirimi ukradenimi žogami.

»Jutri nas čaka še ena tekma in jaz bom bolj nevaren,« je po porazu v Dallasu dejal košarkar in držal obljubo. Kot ključnega igralca je nanj že po prvi tekmi opozoril tudi trener Teksačanov Rick Carlisle. Paul George je k zmagi gostiteljev dodal 22 točk. V vrstah Dallasa je bil s 25 koši najbolj učinkovit Harrison Barnes.

Po prostem večeru Dallas čaka gostovanje v Charlottu, isti večer pa bo Miami, za katerega poškodovani Goran Dragić trenutno ne nastopa, gostoval v Clevelandu. Zmago nujno potrebuje predvsem Dallas, ki je 12. v zahodni konferenci, Miami je na vzhodu sedmi.

Dallas : Oklahoma