Ljubljančani so na praznični dan gostovali na Koroškem in pri zadnji ekipi regionalnega tekmovanja dobili nove tri točke, s katerimi so se še utrdili pod vrhom lestvice; zdaj so četrti, a s tremi tekmami manj in le točko manj kot tretji Feldkirch.

Ljubljančani so imeli pred gostovanjem na drugi strani Karavank dobro popotnico zmage v slovenskem derbiju v soboto, ko so Jeseničane premagali s 4:3 - gorenjska zasedba bo s Celovčani igrala v petek.

Danes so zmaji spet slavili in tako dosegli šesto zmago v nizu. A do nje niso prišli zlahka, povedli so sicer z 2:0 po golih Aljaža Chvatala in Gala Korena, potem so domači znižali, novo prednost+ 2 pa je zagotovil Sašo Rajsar v 34. minuti. V zadnjem delu so domači pritisnili in tudi sami precej ogrožali Žana Usa, po kazenskem strelu po prekršku Nejca Brusa pa so Celovčani minuto in pol pred koncem znižali na le gol zaostanka. Preobrata pa ni bilo in vse točke so odšle v Ljubljano.

Naslednja tekma, ki bo zadnja domača v tem koledarskem letu, Ljubljančane čaka 28. decembra, ko bo v Tivoli prišel Zell am See.