Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet, Anglija, liga premier

Wolverhampton – Liverpool
0,2
Na uvodni tekmi 18. kroga bo vodilni Liverpool (45 točk) gostoval pri sedmouvrščenem Wolverhamptonu (25 točk). Današnji gostitelji so na zadnjih treh tekmah trikrat zmagali, Liverpoolov niz je še precej daljši, saj je ekipa trenerja Jürgena Kloppa dobila zadnjih šest prvenstvenih tekem.

Nogomet, Nemčija, prva liga

Borussia Dortmund – Borussia Mönc.
1,0
V 17. krogu se bosta pomerili vodilni ekipi: prvouvrščena Borussia iz Dortmunda ima 39 točk, drugouvrščena Borussia iz Mönchengladbacha pa 33 točk. Statistika 50 dosedanjih medsebojnih dvobojev: 26 zmag ekipe iz Dortmunda, 14 zmag ekipe iz Mönchengladbacha in deset remijev.

Košarka, Slovenija, prva liga

Ilirija Ljubljana – Helios Suns
2
Vloga favorita pripada gostujoči ekipi iz Domžal, čeprav je po sedmih medsebojnih tekmah izid v zmagah 4:3 za Ilirijo. V slovenski ligi je Helios po devetih krogih peti z razmerjem zmag in porazov 4:5, Ilirija pa je deseta (zadnja) z razmerjem 0:9.

Hokej na ledu, Nemčija, liga DEL

Straubing – Schwenninger
1,0
Kluba sta od leta 2003 odigrala že 40 medsebojnih obračunov, izid v zmagah pa je 24:16 za Straubing. Tudi na lestvici je Straubing uspešnejši, saj je po 30 krogih na sedmem mestu s 47 točkami, Schwenninger pa je 14. (zadnji) s 23 točkami.