Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet, Anglija, ligaški pokal

Arsenal – Tottenham
0
Londonski derbi med Arsenalom in Tottenhamom utegne biti zelo zanimiv, saj sta obe ekipi v dobri formi. Čeprav je Arsenal minuli konec tedna v prvenstvu proti Southamptonu vpisal prvi poraz po kar 22 tekmah (2:3), bo zaradi igranja na domačem terenu v rahli prednosti pred mestnim tekmecem.

Nogomet, mednarodni klubi, klubsko SP

Kashima Antlers – Real (M)
2
Real Madrid obrambo naslova svetovnega klubskega prvaka začenja s tekmo proti Kashimi Antlers. Ekipi sta se nazadnje pomerili pred dvema letoma prav na tem tekmovanju, nekoliko presenetljivo pa so Madridčani zmagali šele po podaljških. Galaktiki se utegnejo namučiti tudi tokrat, saj že lep čas ne igrajo prepričljivo.

Nogomet, Nemčija, 1. liga

Bayern (M) – Leipzig
1
Bayern igra pod pričakovanji in v domačem prvenstvu zaseda šele tretje mesto. Tega bo branil proti Leipzigu, ki je doslej osvojil le dve točki manj. Bavarci bi vseeno morali zmagati, saj rdečim bikom v gosteh ne gre in so izgubili na zadnjih štirih gostovanjih.

Košarka, mednarodni, 2. liga ABA

Sutjeska – KK Primorska
2
Košarkarjem Sixt Primorske gre tudi v letošnji sezoni v ligi ABA 2 odlično. Po enajstih krogih imajo prav toliko zmag in zasedajo prvo mesto. Tokrat bodo gostovali pri Sutjeski, ki so jo septembra brez težav premagali, saj so bili boljši s 93:66.