Začnimo v Italiji, z dvobojem Fiorentina – Empoli, ki je z našim Zajcem na lestvici presenetljivo nad mejo izpada. Fiora je zadnjič zmagala konec septembra, podobno dolgo pa tudi ni dal gola F. Chiesa. Zdi se, da bi ta krog lahko končno uspelo obema. In Chiesu in Fiorentini. Kvota na domače je 1,78, kar je obenem v rangu prav tako zanimivega dvojnega znaka na Frosinone proti Sassuolu.

V nemškem prvenstvu vodilna Borussia Dortmund doma pričakuje Werder. Zmaga domačih je vredna vsega 1,40, je pa zato zmaga z več kot golom razlike vredna 1,98, za točno gol pa 3,80. V zadnjih letih se tekme teh dveh klubov niso nikdar končale z več kot golom razlike. Tokrat bi lahko bilo drugače. Torej tak ali drugačen »hendi« na Dortmund.

Kje ali kaj zagrabiti v letos zmedeni španski ligi? Boljše vprašanje je, kaj vse preskočiti. Pozornost zbuja 2,15 na zmago Villareala v gosteh pri letos upehani Huesci. Gostje so končali ligo Evropa na prvem mestu v svoji skupini in se lahko sproščeno posvetijo prvenstvu. Kjer so šele 17. Dvig je nujen.

V okrnjeni francoski vikend ponudbi se zdi vznemirljiva tekma Lyon – Monaco. Prvi veljajo za favorite, vendar pa je Rennes prejšnje kolo razložil, da je Lyon krhek. Dostikrat sebičen. Na drugi strani mladci Monaka nimajo kaj zgubiti. Stava na »oba gol« za 1,65 se zdi legitimna, ne bi pa presenetilo, če bi Monaco zadel prvi, kar je vredno 2,85.

In še liga premier, v kateri zadnja kola oživelo deluje West Ham. Ki prihaja v goste k Fulhamu. Dvojni znak na goste je vreden 1,39, torej na meji sprejemljivega, vseeno pa bi veljalo poskusiti s čisto dvojko. Hammersi so končno kupili nekoga, ki je lahko ključen in se ni poškodoval po tretji tekmi. Felipe Anderson je to.