47-letnica poleg božičnih pesmi rada prepeva tudi pesmi Joan Beaz, Barbre Streisand in Zarah Leander. Občasno zapoje tudi znano What a Wonderful World. Čakajoči pred straniščem jo pogosto nagradijo z aplavzom, to se pa tudi pozna na njenem krožniku, kjer zbira prispevka za čiščenje, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

V straniščnih kabinah so nekateri presenečeni, ko nenadoma zaslišijo glasbo, za katero številni najprej mislijo, da prihaja iz radia.

S svojim petjem razveseljuje več let

Stefanie Ansul-Weissner obiskovalce stranišča v četrtem nadstropju blagovnice C & A s svojim petjem razveseljuje že vrsto let. Na začetku je občasno zgolj zapela, nato je nekega dne na delo poskusno prišla tudi s kitaro, ki jo igra že vse od otroštva.

Največkrat zaigra eno ali dve pesmi, nato ponovno zagrabi za čistilne krpe ali usmerja obiskovalce k prostim straniščem. »Slišati je odlično,« je slišati med komentarji tistih, ki gredo tja, kamor gre peš tudi cesar. »Akustika v prostorih z belimi keramičnimi ploščicami tudi ni slaba,« je mnenje naslednjega. Zaradi Stefaniejine pesmi se pogosto ustavijo tudi tisti, ki so v nenehnem hitenju, a običajno mirno počakajo, da pojoča čistilka do konca zapoje svojo pesem.