Na Primorskem bo začela pihati šibka burja. Zjutraj bodo temperature od -6 do -1, na Primorskem malo nad 0 stopinj Celzija.

V četrtek bo pretežno oblačno. Predvsem v južni in osrednji Sloveniji bo občasno naletaval sneg. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Temperature bodo okoli 0, na Goriškem in ob morju okoli 6 stopinj Celzija.

Obeti: V petek bo oblačno, sneženje se bo popoldne in zvečer od juga okrepilo in zajelo večji del Slovenije. Na Primorskem bo pihala zmerna burja. V soboto zjutraj bo rahlo sneženje ponehalo tudi na severovzhodu, čez dan se bo od zahoda jasnilo. Na Primorskem bo še pihala burja.

Vremenska slika: Nad severno in srednjo Evropo je območje visokega zračnega tlaka, nad zahodnim Sredozemljem pa nastaja ciklonsko območje. V višinah priteka k nam s severozahodnimi vetrovi hladen in občasno nekoliko bolj vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: V četrtek se bo od juga povsod pooblačilo, ponekod v notranjosti Hrvaške bo rahlo snežilo. Ob severnem Jadranu se bo krepila burja.