Mravljak se je ljubljanskemu klubu pridružil pred začetkom tekmovalne sezone 2018/19 in kot glavni trener vodil drugo člansko moštvo, Petrol Olimpijo mladi, v 4. SKL, in ekipo fantov do 19 let.

Člansko moštvo Petrol Olimpije bo tako sestavljeno iz dveh delov. V ligi prvakov in ligi ABA bodo še naprej nastopali košarkarji, ki so bili v tej sezoni v obeh mednarodnih tekmovanjih že na parketu, v prvem delu lige Nova KBM pa bodo priložnost za igro, in s tem razvoj ter pridobivanje izkušenj dobili mladi košarkarji.

Na klopi bo Mravljaku kot prvi pomočnik družbo delal Marko Anđelković, celoten strokovni štab članskega moštva Petrol Olimpije pa bo vseskozi vključen v trenažni proces moštva. Glavni trener članskega moštva Petrol Olimpije Saša Nikitović bo zmaje vodil v ligi prvakov in ligi ABA ter v odločilnih bojih državnega prvenstva.

Seznam igralcev za nastope v prvem delu državnega prvenstva bosta dopolnila mlada košarkarja, Jernej AndolšekHeine in Aljaž Marinč, ki sta dosedanji del sezone kot posojena košarkarja preživela v Grosupljem.

»Število igralcev, ki jih imamo v tej sezoni v Petrol Olimpiji, nam dopušča, da moštvo sestavimo na dva dela, ki skupaj sestavljata zaključeno celoto članske ekipe Petrol Olimpije,« je sporočil Roman Lisac, direktor Petrol Olimpije.