Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet, mednarodni, liga prvakov

Manchester City – Hoffenheim
1
Pred zadnjim krogom lige prvakov v skupini F je Manchester City na prvem mestu z desetimi točkami, Hoffenheim pa je četrti (zadnji) s tremi točkami. Angleži so tesno slavili že oktobra na prvi medsebojni tekmi v Nemčiji (2:1), zmagoviti gol je dosegel David Silva v 87. minuti.

Košarka, Slovenija, prva liga

Zlatorog Laško – Krka Novo mesto
1
Po nepopolnih osmih krogih v prvi slovenski ligi sta kluba soseda na prvenstveni lestvici: četrtouvrščena Krka ima trenutno razmerje zmag in porazov 5:2, petouvrščeni Zlatorog pa samo 4:4. Statistika dosedanjih 34 medsebojnih dvobojev: 27 zmag Krke in sedem Zlatoroga.

Rokomet, Španija, liga Asobal

Barcelona – Huesca
1
Na dosedanjih šestnajstih medsebojnih obračunih Huesca še nikoli ni premagala Barcelone ali ji odščipnila vsaj točke. Na lestvici španske lige je po 14 krogih Barcelona na prvem mestu z maksimalnimi 28 točkami, Huesca pa je na petem z 18.

Hokej na ledu, Rusija, liga KHL

Slovan Bratislava – Dinamo Riga
1,0
Slovaški in latvijski klub sta se od leta 2012 med seboj pomerila 18-krat, v zmagah pa vodi Dinamo iz Rige z 11:7. Latvijci so uspešnejši tudi na lestvici lige KHL: so na 19. mestu z 32 točkami (36 tekem), Slovan je na 23. mestu s 23 točkami (38).