Kyle Lowry je k zmagi dodal 21 točk, vključno s štirimi od 14 trojk Toronta. Leonard, s 26,1 točke in 8,3 skoka na tekmo najboljši košarkar gostov, je tekmo presedel na klopi zaradi poškodbe kolka.

Košarkarji Toronta so imeli 52-odstoten met iz igre; Fred VanVleet, ki je začel namesto Leonarda, je med soigralce razdelil kar 14 podaj.

James Harden je dosegel 29 točk, Houston Rockets pa so prekinili niz treh zaporednih porazov in v domači dvorani s 111:104 premagali Portland Trail Blazers. Najkoristnejši igralec (MVP) lige NBA je 29 točkam dodal še štiri podaje, kar sedem igralcev raket pa je tekmo končalo z vsaj desetimi točkami.

Blestel je Chris Paul, ki mu je z 11 točkami, 11 skoki in desetimi podajami uspel trojni dvojček. Kljub zmagi pa varovanci Mika D'Antonija ostajajo pri dnu zahodne konference, le mesto nad zadnjeuvrščenimi Phoenix Suns, ki jih vodi nekdanji selektor slovenske reprezentance Igor Kokoškov.

V San Antoniu je trener Spurs Gregg Popovich vpisal že 1211. zmago v karieri, s čimer se je na lestvici najuspešnejših po številu zmag v ligi NBA premaknil na četrto mesto. Na vrhu je Don Nelson s 1335 zmagami. Košarkarji San Antonia so se s 111:86 znesli nad nemočno ekipo Kokoškova Phoenix Suns, ki ostaja na povsem zadnjem mestu prvenstva NBA.