28-letnica, ki navdušuje v komični seriji, je povedala, da je pred dvema letoma njeno telo začelo zavračati ledvico, ki ji jo je podaril njen oče, ko je bila stara 21 let. Imela je srečo, da je bil tudi njen brat, ustrezen darovalec, a jo je to kljub vsemu zelo potrlo, poroča BBC.

»Ko ti nekdo iz družine podari drugo življenje in ne deluje, se počutiš krivega. Seveda nisi, ampak se tako počutiš,« je povedala Hylandova. Dodala je, da je večkrat razmišljala tudi o samomoru, saj ni želela razočarati še svojega brata. Kljub temu, da se je spopadala še s psihičnimi težavami, zase trdi, da je zdaj stanje stabilno in da je zelo srečna ter uživa življenje.

Na družbenem omrežju sočustvovala

Na družbenih omrežjih je objavila svojo fotografijo in pod njo pripisala izpoved, v kateri je sočustvovala s tistimi, ki so prestali isto kot ona. Napisala je še, da si želi, da bi vsi ljudje cenili svoje zdravje, še posebej pa tisti, ki jim v življenju ni bilo potrebno iti čez tako težke preizkušnje.

Borila se je še z ednometriozo, kjer tkivo, ki normalno tvori notranjo plast maternice, raste tudi izven maternične votline. Zaradi vseh zdravstvenih težav je izgubila kar nekaj kilogramov, zato so jo nekateri obtožili, da s svojimi fotografijami promovira anoreksijo. Zvezdnica se je na obtožbe ljudi odzvala tudi na tviterju.

»Tukaj sem, da opozarjam na to, da nihče ne bi smel imeti toliko kilogramov kot jih imam jaz. Rojena sem bila z zdravstvenimi težavami in nikoli ne bom imela normalnega življenja,« je zapisala Hylandova.