Los Angeles Kings bodo v noči na sredo po slovenskem času igrali dvoboj z Arizona Coyotes. Predators so imeli pred tekmo tako kot Buffalo 37 točk. Sablje so po osmem porazu na petem mestu lige, po desetih zmagah v nizu pa so doživeli tretji zaporedni poraz. »To je bila verjetno naša najboljša igra v obrambi v tej sezoni. Res smo se potrudili in četudi so tekmeci v zadnji tretjini pritisnili na nas, so na moja vrata sprožili le pet strelov,« je dejal vratar Nashvilla Pekka Rinne (21 obramb). Kevin Fiala je že v 17. minuti druge tretjine odločil dvoboj za končni izid 2:1.

Rus Nikita Kučerov je bil z golom in tremi podajami udeležen v skoraj vseh uspešnih akcijah Tampe in je na zadnjih desetih dvobojih dosegel vsaj točko. Brayden Point je dodal gol in dve podaji, Steven Stamkos po en gol in asistenco, Louis Domingue pa je ubranil 26 strelov. Premagal ga je le Rus Jegor Jakovljev, ki je dosegel svoj prvi zadetek v novem dresu. Devils bodo po šestem porazu v nizu naslednjič prekrižali palice z Los Angeles Kings v noči na petek po slovenskem času.

V Dallasu je Jamie Benn zadel petič za na zadnjih šestih tekmah, med strelce pa so se vpisali še Jason Dickinson, Brett Ritchie in Esa Lindell za tretjo zmago zvezd v nizu. Ruski vratar Anton Hudobin, ki je bil sicer rojen v Kazahstanu, je ubranil 28 strelov, plošček mu je pet minut in pol pred koncem v mrežo poslal le Kanadčan Jujhar Khaira, šele tretji igralec v ligi pandžabske narodnosti.