»Bil je lep dan in prstan sem nosil ves čas s seboj. Nato se mi je v Centralnem parku zazdelo, da je to pravi trenutek za zaroko. Čeprav ji je bil nekoliko prevelik, sem vztrajal, naj ga nosi na roki,« je za BBC povedal John Drennan. »Nekajkrat se je odbil od tal, nato pa izginil med rešetke,« je dodala njegova zaročenka Daniella Anthony.

Prstan sta skušala najti sama, a neuspešno, zato sta se razočarana odpravila na letalo. O pripetljaju nista obvestila policije, a so na srečo dogodek zasledili prek varnostne kamere, ki je par posnela med iskanjem prstana. Odločili so se, da ga bodo našli in jima ga vrnili. A na vidiku so bile že nove težave, saj policija ni vedela, komu prstan pripada. Odločili so se, da bodo lastnika skušali poiskati s pomočjo spleta. Zato so na tviterju objavili posnetek, kako novopečena zaročenca iščeta prstan, in ljudi pozvali, naj objavo delijo.

Par se je po prihodu v domovino želel odpraviti v zlatarno po novega, a ju je prej presenetil policijski klic, da so ga našli. »Ne uporabljava tviterja in nisva vedela, kaj se dogaja na spletu, medtem ko sva bila na letalu,« sta povedala zaročenca, ki bosta prstan prejela po pošti.