Inovacija hibridnih toplotnih črpalk omogoča številne pozitivne lastnosti delovanja za uporabnika ter številne okolju prijazne karakteristike. Zahvaljujoč hibridni tehnologiji so toplotne črpalke Krono Multi S energijsko še varčnejše, saj pri svojem delovanju za ustvarjanje brezplačne energije uporabljajo obnovljiv vir zraka in zemlje. Preklapljanje se izvede glede na to, katera možnost je v danem trenutku ugodnejša in energetsko učinkovitejša.

Krono Multi S je družina inovativnih toplotnih črpalk majhne velikosti in skoraj neslišnega delovanja. Omogočajo hibridno delovanje, torej uporabo dveh toplotnih virov, zraka iz okolice in/ali toploto zemlje. Tovrstne toplotne črpalke so primerne tako za novogradnje kot za zamenjavo že obstoječih ogrevalnih sistemov v domovih, šolah, vrtcih, hotelih, industrijskih objektih, pisarnah in drugih objektih. Krono Multi S je v celoti plod lastnega razvoja, slovenskega znanja in delo Kronotermove ekipe strokovnjakov. Nove toplotne črpalke so razvili kot okolju najprijaznejše doslej, saj gre hkrati za ekološki in varčen ogrevalni sistem hkrati, ki za ustvarjanje energije uporablja obnovljiv, brezplačen vir zraka in zemlje.

Kot poudarja direktor Kronoterma Bodgan Kronovšek, je inovacija izrednega pomena tudi za podjetje in je ključna za razvoj prihodnjih generacij toplotnih črpalk: »Z novo generacijo toplotnih črpalk bo mogoče v primerjavi s tradicionalnimi toplotnimi črpalkami še povečati izkoristek pri delovanju in tako omogočiti kar najvišje mesečne prihranke pri delovanju. Hibridnost črpalke namreč omogoča uporabo sistema, ki je v danem trenutku optimalnejši za uporabo. Inovacija novih toplotnih črpalk Krono Multi S je plod razvoja več kot 30 Kronotermovih strokovnjakov in projektno delo razvoja zadnjih dveh let. Na trg bo prinesla še več topline in prihrankov brez negativnih vplivov na okolje. Že vse od začetkov razvoja naših toplotnih črpalk si prizadevamo postati družbenoodgovorno podjetje s proizvodnjo izdelkov, ki so okolju prijazni, zdaj pa smo še korak bližje temu. Ponosni smo, da lahko z uporabo okolju prijaznih toplotnih črpalk prispevamo k ohranjanju našega planeta tudi za prihodnje generacije. Kot razvojnemu podjetju nam nagrada okolju prijazen izdelek leta 2018 izredno veliko pomeni in potrjuje naše prizadevanje, naš trud, da pravilno vlagamo v razvoj novih rešitev.«

Slovenska toplotna črpalka družinskega podjetja KRONOTERM je v vseh pogledih vredna zaupanja in nakupa!

Več: www.kronoterm.com