Usodne so bile minute pred odhodom na odmor, ko so se gostitelji rezultatsko odlepili, prednost pa nato držali vse do konca. »Pred poškodbo sem odigral nekaj odličnih partij, tokrat ni bilo tako. Priznam, da sem bil malo nervozen. Ko sem dobil žogo v roke, sem menil, da morem z njo nekaj narediti. Soigralci so me iskali, opravili so odlično delo, ki pa ga nisem najbolje izkoristil. A verjamem, da bo v naslednjih tekmah bolje in da se bomo spet vrnili na zmagovita pota,« s svojo igro, predvsem v prvem polčasu, ni bil najbolj zadovoljen Curry.

Za Bojevnike je bil to drugi zaporedni poraz. S 15 zmagami in devetimi porazi so trenutno na četrtem mestu zahodne konference. Detroit, ki je zmagal petič zapored, za to sta najbolj zaslužna Blake Griffin s 26 doseženimi točkami in Andre Drummond z dvojnim dvojčkom (16 točk, 19 skokov), je četrti v vzhodni konferenci.

Oba Slovenca v najmočnejši košarkarski ligi na svetu sta v noči na nedeljo počivala. Ekipi Dallas Mavericks Luka Dončića in Miami Heat Gorana Dragića bosta spet v akciji danes. Prvi se bodo doma pomerili z Los Angeles Clippers, ekipa iz Floride pa bo gostila Utah Jazz.

Detroit : Golden State