Tampa je proti Floridi po polovici tekme že zaostajala s tremi goli (1:4), a se je do konca uspela rešiti. Zmago po odaljšku ji je z golom zagotovil Cedric Paquette, v dodatnih minutah pa je zmago priboril Brayden Point (z 19 goli je tretji strelec lige), ki je pravi specialist za odločilne zadetke, v zadnjih dveh sezonah jih je dosegel kar 15. Drugi junak tekme je bil Nikita Kučerov, ki je prispeval gol in dve podaji. Oba sta tudi med najboljšo deseterico najučinkovitejših igralcev lige.

V Minnesoti je bilo še dobre tri minute pred koncem 3:3, nato pa je gostom vodstvo zagotovil Nazem Kadri, nato pa je svojim drugim golom na tekmi s strelom v nebranjeno mrežo končni izid postavil Zach Hyman. Med strelce se je vpisal tudi mladi zvezdnik Auston Matthews, vratar Toronta Frederik Andersen pa je zbral 38 obramb.

Lažje delo je imel Nashville, ki je že po prvi tretjini dvoboja proti Chicagu vodil s 4:1, nato pa dvoboj mirno pripeljal do konca. Svoj prvi gol v NHL je v svojem sezonskem debiju dosegel Finec Eeli Tolvanen, ki je v statistiko vpisal tudi podajo.

Niz petih zaporednih zmag Vegasa se je končal v Edmontonu, kjer so Oilers zmagali z 2:1. Z istim izidom je Dallas ugnal Vancouver, Ottawa je s 6:2 premagala San Jose, Detroit s 4:2 Boston, Montreal s 5:2 New York Rangers.

Los Angeles Kings, ekipa Anžeta Kopitarja, je tokrat počivala, že v ponedeljek pa bo gostila Carolino.