PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet, Nemčija, prva liga

Fortuna Düsseldorf – FSV Mainz 05
1,0
Po dvanajstih krogih v prvi nemški ligi je FSV Mainz 05 na desetem mestu s 15 točkami, Fortuna iz Düsseldorfa pa je šele na 17. (predzadnjem) mestu z devetimi točkami. Statistika dosedanjih devetih medsebojnih tekem: štiri zmage Mainza, tri zmage Fortune in dva neodločena izida.

Košarka, mednarodni, evroliga

Olympiacos – Budućnost Podgorica
1
To bo šele prvi uradni medsebojni obračun grškega in črnogorskega košarkarskega kluba v evroligi. Po devetih krogih najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja ima pirejski Olympiacos razmerje zmag in porazov 5:4, Budućnost iz Podgorice pa ima trenutno razmerje le 2:7.

Rokomet, Slovenija, prva liga

Gorenje Velenje – Jeruzalem Ormož
1
S tekmo manj so Velenjčani na četrtem mestu s 14 točkami, enajstouvrščeni Ormožani pa na devetem mestu s polovico manj točkami. Od leta 2012 sta kluba odigrala 13 medsebojnih dvobojev, izid v zmagah pa je kar 12:1 za igralce Gorenja.

Hokej na ledu, Švica, liga national

Rapperswil Jona Lakers – Ambri Piotta
2
Pred 80. medsebojno tekmo je statistika naslednja: 40 zmag ekipe Ambri Piotta, 37 zmag moštva Rapperswil in dva remija. Na prvenstveni lestvici so gostje na desetem mestu z 31 točkami, gostitelji pa na dvanajstem (zadnjem) s 13 točkami.