To naj bi jim omogočilo popolni odklop od družbenih omrežij, kljub temu pa bodo v očeh njihovih sledilcev še vedno aktivni. Za storitev bodo morali gostje odšteli dodatnih 80 evrov, poroča Quartz.

Storitev ima tudi svoje zahteve

Tisti, ki se za to odločijo, morajo sprejeti tudi pogoje storitve, ki narekuje, da mora biti pod objavo vidna oznaka #postedbysocialmediasitter, ki pove, da jo je naložila njihova varuška. Prav tako morajo dati svoje geslo, po želji pa lahko povedo svoje zahteve in pričakovanja. Program je trenutno še v preizkusni dobi, ki se bo končal ta vikend, lahko pa zasledimo že nekaj takšnih objav.

Promocijski video za storitev je rahlo zastrašujoč, saj temelji na pritiskih, ki jih družba izvaja nad tistimi, ki potujejo. Je pa dober primer za razmislek, zakaj je telefon med potovanjem dobro pustiti doma in se res prepustiti potovanju.

Na to opozarja tudi hotelska veriga AccorHotels, saj menijo, da ima instagram preveliko vlogo pri potovanju mladih. Mnogi priznajo, da morajo pomembne dogodke doživeti preko svojih pametnih telefonov in zato velikokrat ne uživajo v trenutku.