Eden izmed novinarjev je pred včerajšnjo tekmo lige prvakov med Lyonom in Manchester Cityjem, ki je kasneje komajda iztržil remi (2:2), stratega angleškega prvoligaša povprašal, kdo je boljši trener – on ali Jose Mourinho. Katalonec je v šali proti novinarju dvignil pest, kar pa verjetno ne bo ustavilo vprašanj glede odnosa s Portugalcem, s katerim sta si bila v preteklosti pogosto v laseh.

Prav Mourinho je poskrbel za naslednji pripetljaj, ki se je hitro razširil na družbenih omrežjih. Zatem ko se je njegov Manchester United pred domačimi gledalci mučil s Švicarji Young Boys, je Angležem vse tri točke z zadetkom v sodnikovem dodatku priboril Marouane Fellaini. Portugalec je v mešanici jeze in olajšanja pograbil ekipne bidone in jih zalučal ob tla. Videoposnetek je pravi hit, na twitterju se že lahko najde verzija s pridodano naslovno pesmijo filma Titanik.

Da so tudi trenerji tokrat zabili hat-trick je pred današnjo poslastico večera, tekmo med francoskim PSG in Liverpoolom, poskrbel simpatični trener Jürgen Klopp. Nemec na klopi Redsov je bil silno navdušen nad prijetnim glasom francoskega prevajalca, kar je dodobra nasmejalo prisotne: »To pa je res erotičen glas. Čestitam, vau,« in v smehu nadaljeval: »Kdo si? Še enkrat, prosim.«