Video je hitro obkrožil splet in navdušil ljudi, kar pa se zdi njegovemu lastniku Geoffu Pearsonu neverjetno. »Nisem pričakoval takšnega odziva. Telefon mi zvoni vsakih deset minut,« je povedal.

Zanimanja za njegovega vola niso pokazali samo v Avstraliji, saj Pearson prejema klice tudi iz Velike Britanije, Kanade, Nove Zelandije in Amerike. Na objavo se je s tvitom odzvala tudi manekenka Chrissy Teigen, ki je napisala, da so takšne objave razlog za nakup interneta na letalu.

»Menim, da je razlog za navdušenje med ljudmi samo sprememba tematike v medijih, saj ne vidimo vsak dan objave o tako velikem volu. Sicer pa ljudje obožujemo zgodbe o živalih,« je komentiral Pearson. Na vprašanje s čim ga hrani in kako je lahko Knickers zrasel tako velik je povedal, da še sam ne ve točno. »Morda je edini, ki je imel možnost zrasti do svoje prave višine, saj se krave in voli prodajo že pri dveh ali treh letih. Morda bi tudi druge živali zrasle višje, če bi imele priložnost,« je dodal.

Knickersa je želel prodati prejšnji mesec, a so ga v klavnici zavrnili, saj je bil prevelik za verigo in pretežak za stroje, zaradi česar bi lahko prišlo tudi do higienskih zapletov.

»Zdaj lahko preživlja svoje dneve na 3000 hektarjih v družbi 4000 krav, ob katerih zgleda kot trener,« je povedal Pearson.