V nedeljo bo oblačno, dež se bo od jugovzhoda znova razširil na večji del države, največ suhega vremena bo na zahodu. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Temperature bodo od 6 do 9, na Primorskem do 15 stopinj Celzija.

Obeti: V ponedeljek se bo ponekod v zahodni Sloveniji delno zjasnilo, v osrednjih in vzhodnih krajih bo še večinoma oblačno, ponekod bo občasno rahlo deževalo. V severovzhodni Sloveniji bo pihal severni veter.

V torek bo na Primorskem delno jasno s šibko burjo, drugod bo pretežno oblačno in večinoma suho. V sredo bo na Primorskem in v višjih legah večinoma sončno, po nižinah pa se bo zadrževala nizka oblačnost.

Nad zahodno Evropo ter zahodnim in severnim Sredozemljem je plitvo ciklonsko območje. Z jugozahodnimi vetrovi k nam priteka topel in vlažen zrak.

Ponoči bo oblačno, ponekod v krajih južno od nas bo občasno deževalo. V nedeljo bo oblačno, v krajih severno in zahodno od nas bo povečini brez padavin, drugod bo deževalo. Ob severnem Jadranu bo pihala šibka do zmerna burja.