Po šestletnem diskografskem premoru je skupina izdala svoj dvanajsti album »U sali i lom«, s predstavitvijo istoimenskega singla pa so predstavili še videospot. Tega so v slogu kratkega dokumentarnega filma posneli na glasbeno-filmskem festivalu »Kunstendorf«, kjer so pesem tudi prvič javno zaigrali. Poleg te je na albumu še osem drugih pesmi, pod besedila in glasbo večine pa se je podpisal gonilna sila skupine in njen najbolj prepoznaven član - Momčilo Bajagić Bajaga.

Kot zagotavljajo v skupini, bodo občinstvu zapeli tudi številne velike uspešnice, med drugim 'Tišina', 'Ti se ljubiš (na tako dobar način)' , 'Ruski voz', 'Plavi Safir', 'Muzika na struju', 'Tamara' … Skupina je v Hali Tivoli nazadnje nastopila leta 2012, v dvorani pod Rožnikom pa so občinstvo zabavali kar štiri ure.

Ogrevanje z Vatro

Občinstvo bo pred velikim koncertom Bajage ogrela ena najuspešnejših in najbolj priljubljenih hrvaških skupin, Vatra. Njihov singel 'Nama se nikud ne žuri', ki so ga posneli z Massimom, je postal najbolj predvajana skladba letošnjega leta pri naših južnih sosedih. Takšen uspeh so pred leti sicer doživeli že s pesmijo Tango. Skupina, ki drugo leto praznuje 20-letnico, je letos gostovala že na Trnfestu, k njihovi priljubljenosti pa pripomore tudi energični frontman Ivan Dečak.