Izvajalca, ki sta s samostojnimi koncerti že večkrat navdušila ljubitelje temperamentne glasbe, v dvorano Stožice prihajata 15. decembra 2018. Organizatorji obljubljajo, da bosta zapela ob spremstvu velike odrske produkcij z bogatim svetlobnim šovom in video zasloni.

Svetlana Ražnatović – Ceca je začela kariero že s petnajstimi leti, ko je nastopala po vsej Jugoslaviji, svojo priljubljenost je utrjevala s hiti, kot so Kukavica, Fatalna ljubav in Ja još spavam u tvojoj majici. V njeni karieri je bilo veliko vzponov, albumi Maskarada, Decenija, Gore od ljubavi sodijo med najbolj razpoznavne, njen veliki triumf pa je bil koncert na beograjski Marakani, kamor jo je prišlo poslušat neverjetnih 70.000 ljudi.

Tudi Aleksandar Vuksanović alias Aca Lukas se je z glasbo začel ukvarjati že v najstniških letih. Nekronani kralj zabav na splavih je v 90. letih nastopal na splavu Lukas, po katerem je dobil ime. Na sceno se je prebil z albumoma Pesme od bola in Lična karta, četrta plošča Nešto protiv bolova pa ga je njegov status še zacementirala. Rad sodeluje v duetih z drugimi pevci. Tudi s Ceco sta že posnel pesem Ne zanosim se ja, ki bo na programu tudi v areni Stožice.