Nagovor Anžeta Logarja

Ljubljana ima 289.518 obrazov. Vsak je najpomembnejši. A vendar marsikdo izmed vas v zadnjih letih ni bil slišan ali uslišan. V zadnjih dvanajstih letih se je nabralo veliko problemov, sporov in težav, ki jih aktualna mestna oblast ne želi, ne zna ali ne zmore rešiti. Zato smo pripravili program Pozdravimo Ljubljano, s katerim ponujamo odgovore in rešitve za konkretne težave, s katerimi se srečujemo vsak dan.

Ljubljana ima neizmeren potencial. Je ravno prav velika in majhna obenem, da ni treba imeti problemov milijonskih prestolnic. Zdravje, promet, stanovanjska problematika, pametno mesto, ničelna stopnja tolerance do korupcije. Vse to vpliva na kakovost našega življenja in vse to se da izboljšati.

V Ljubljani je dozorel čas, ko moramo meščankam in meščanom zagotoviti predvsem kakovost. Boljše življenje, boljše pogoje, boljšo oskrbo. Ne glede na to, na katerem koncu mesta živite.

Če želimo napredovati, je sprememba na čelu mesta nujna. Po dvanajstih letih je tudi dobrodošla. Naj nova generacija s svežo energijo in z mladostnim zagonom pokaže svoje znanje.

Drage Ljubljančanke in cenjeni Ljubljančani,

mi vsi smo Ljubljana in mi vsi lahko v Ljubljani živimo bolje. Z nasmehom.

Ker bo 18. novembra odločal ravno vaš glas, zagotovo ni smotrno, da to priložnost prepustite drugim!

Nagovor Zoran Janković

Iz srca hvala za izjemno uspešne tri mandate, v katerih smo skupaj gradili in razvijali našo prelepo Ljubljano. Za večjo kakovost življenja smo uresničili že več kot 2000 projektov.

Hvala za vaše zaupanje in podporo tudi pri težkih odločitvah, ki pomembno prispevajo k razvoju našega mesta. Hvala tudi za izražene pomisleke, konstruktivno kritiko in dodatne predloge. Skupaj dokazujemo, da se tam, kjer se združijo vizija, strokovnost in pozitivna energija, rojevajo dobre rešitve in je bolje za vse.

Hvaležen sem svoji ekipi in ponosen na svoje sodelavke ter sodelavce. S skupnimi močmi odločni in pogumni Ljubljano spreminjamo na bolje.

Kljub mnogim uspehom ne počivamo na lovorikah. Opravljeno delo, pridobljene izkušnje in medsebojno zaupanje, ki smo ga v 12 letih zgradili in okrepili, so odlična podlaga za prihodnost, kjer nas čaka novih 500 projektov za še lepšo in kakovostnejšo Ljubljano, za vse vas in za generacije, ki šele prihajajo.

Za uspešno uresničevanje naše vizije je pomembno tudi razmerje sil v mestnem svetu. Močna in neodvisna Lista Zorana Jankovića je garancija za učinkovito delovanje občine, omogoča nam, da brez pristajanja na politične igrice opozicije izvajamo obljubljeno in prevzemamo odgovornost za sprejete odločitve. Ne smemo dopustiti, da bi se razvojni cikel ustavil in da bi bila Ljubljana zopet zaspana, kot je nekoč že bila.

Zato vas vabim, da se v kar največjem številu udeležite volitev in s svojim glasom za Listo Zorana Jankovića in zame omogočite, da bomo lahko skupaj z vami še naprej uresničevali vizijo najlepšega mesta na svetu.