Winnipeg je v letošnji sezoni v zelo dobri formi. Trenutno je peta najuspešnejša ekipa lige in tretja ekipa zahodne konference, proti Washingtonu, ki mu zaenkrat ne gre po načrtih, je zabeležila tretjo zaporedno zmago. Gosti so z golom Čeha Jakuba Vrane sicer vodili po prvi tretjini, v drugi je izenačil Mark Scheifele, za preobrat je poskrbel Ben Chiarot, minuto pred koncem pa je nato prazno mrežo zatresel še Kyle Connor.

Chicago je z nogometnim izidom 1:0 prekinil črno serijo osmih zaporednih porazov in prvič, odkar jih vodi novi trener Jeremy Colliton, zmagal. Tekmec je bil za prekinitev neprijetnega niza idealen, St. Louisu gre v prvenstvu še slabše kot Chicagu, trenutno je na predzadnjem mestu lige, za štiri točke slabši je le Los Angeles slovenskega asa Anžeta Kopitarja. Edini gol na tekmi je v zadnji tretjini dosegel Brent Seabrook, ki je izkoristil številčno premoč svoje ekipe.

Vegas je brez težav premagal Anaheim, njegov vratar Marc-Andre Fleury je tretjič v sezoni ostal brez prejetega gola, za to je ubranil 29 strelov. Njegovo delo so z zadetki kronali Cody Eakin dvakrat, Alex Tuch, Nick Holden in Čeh Tomaš Hyka.

Rojak slednjega David Pastrnak, najboljši strelec lige, je nadaljeval svoje učinkovite predstave, v Denverju je za svoj Boston dosegel gol in podajo, kar pa ni bilo dovolj za rezultatski uspeh. Z njegovim in pa z dvema goloma Jakea DeBruska so gosti sicer vodili s 3:1, a zadnjih pet zadetkov so dosegli domači (6:3). Pri njih se je najbolj izkazal Finec Mikko Rantanen, ki je v statistiko vpisal gol in dve podaji.