PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka, mednarodni, evropski pokal

Crvena zvezda – Monaco
1
Na derbiju sedmega kroga se bosta pomerila vodilna kluba na lestvici v skupini A, ki imata oba trenutno razmerje zmag in porazov 4:2. Crvena zvezda je zmagala že na prvi tekmi prejšnji mesec na gostovanju pri Monacu (66:63), katerega trener je slovenski strokovnjak Sašo Filipovski.

Rokomet, Francija, prva liga

Chambery – Ivry
1
Favorit je seveda Chambery, ki je po osmih prvenstvenih krogih vodilni na lestvici s 15 točkami (sedem zmag, en remi), Ivry pa je enajsti z dvema točkama (ena zmaga, sedem porazov). Statistika dosedanjih 22 medsebojnih obračunov: 15 zmag Chamberyja, pet Ivryja, dva remija.

Hokej na ledu, Češka, extraliga

Kometa Brno – Pardubice
1
Na prvenstveni lestvici je Kometa Brno trenutno na šestem mestu z 28 točkami na 16 tekmah, Dynamo Pardubice pa je v 14-članski ligi na 12. mestu z 20 točkami in tekmo več. Toda po 46 medsebojnih tekmah vodi Dynamo v zmagah s 27:19.

Tenis, masters ATP, London

N. Đoković – Al. Zverev
1
Oba sta masters začela z zmago z 2:0 v nizih: Srb Novak Đoković je premagal Američana Johna Isnerja, Nemec Aleksander Zverev pa Hrvata Marina Čilića. V dvobojih med prvim (Đoković) in petim igralcem sveta (Zverev) je izid v zmagah 1:1.