Nekdanji igralec Maribora je bil najzaslužnejši za vodstvo z 2:0, po njegovem prodoru po desni strani in podaji so gosti dosegli avtogol.

Uspešen je bil še en slovenski nogometaš Dinama, a ne zagrebškega, ampak kijevskega. Ukrajinci so s 3:1 premagali francoski Rennes, slovenski reprezentant pa je v 13. minuti po kotu z glavo dosegel prvi gol na tekmi. Kijevčani so se z zmago močno približali napredovanju v izločilne boje, tako kot Astana imajo osem točk, Rennes na tretjem mestu jih ima tri.

Kevin Kampl je s svojim Leipzigom na gostovanju pri Celticu v igro vstopil na začetku drugega polčasa, v katerem so gosti najprej izničili prednost Škotov, a so ti hitro odgovorili in si zagotovili zmago z 2:1. Obe ekipi imata zdaj šest točk, kolikor tudi znaša zaostanek za vodilnim Salzburgom, ki je tokrat v gosteh s 5:2 ugnal Rosenborg, a si s tem še ni stoodstotno zagotovil napredovanja.

Miha Mevlja za Zenit v Bordeauxu ni igral, tekma se je končala z izidom 1:1. Poleg zagrebškega Dinama so se v izločilne boje že uvrstili Bayer Leverkusen, Zürich, Arsenal, Eintracht Frankfurt, Lazio in Chelsea.

Dinamo : Spartak