Odprto ostaja torej le še vprašanje, kdo ga bo zamenjal pri vodenju Odmevov, piše v Nedeljskem dnevniku Maja Remi. Več imen je krožilo po televizijskih kuloarjih, želja, da bi našli moškega, ki bi se upal spopasti z voditeljskim izzivom po velikem Slavku Bobovniku, je bila resda silno velika, a bo, kot se zdi, ostala neizpolnjena. Urednica informativnega programa TVS Manica J. Ambrožič naj bi se po temeljitem razmisleku namreč odločila, da mesto voditeljice Odmevov ponudi nekdaj tudi kar veliki dami malih zaslonov Tanji Starič.

Po več kot desetih letih se bo torej Rdeča Tanja, ime se je je prijelo pred leti, ko je kot odgovorna urednica sprejela verjetno najdrznejšo odločitev v zgodovini informativnega programa TVS, da sceno Dnevnika, Odmevov in podobnih oddaj iz umirjene modre spremenijo v kričeče rdečo, najbrž vrnila k svoji veliki ljubezni – televiziji. Ponudbe sicer še ni dokončno sprejela, a na Kolodvorski skoraj ni več nikogar, ki bi dvomil v to, da bo Tanja Starič tista, ki si bo upala nadomestiti Slavka Bobovnika. Kaj pa Katja Šeruga, pri kateri se je omenjalo, da bo, če ne bo dobila podpore za direktorico TVS, »vsaj« voditeljica Dnevnika ali Odmevov? Kaj je slišati o nesojeni TV-direktorici, pa v novi tiskani izdaji Nedeljskega dnevnika.

Boljši pošteni ateist kot religiozni hinavec

Še več zanimivih člankov – denimo o tem, kako ponudniki televizijskih paketov ali zavarovalni agenti izkoristijo naivnost strank, kakšni so bili vtisi ob obisku brniškega letališča, kaj si želi nogometaš Olimpije Andreas Vombergar in kako razmišlja teolog dr. Peter Kuzmič ob dnevu reformacije… – pa v tokratni tiskani izdaji Nedeljskega dnevnika pri vašem prodajalcu časopisov.