Slovenske prvakinje, rokometašice Krima Mercatorja, so v 3. krogu lige prvakinj gostovale na Hrvaškem pri Podravki. Ljubljančanke so bile večji del prvega polčasa enakovreden tekmec gostiteljicam, ob polčasu pa so zaostajale za dva gola (13:15). V drugem polčasu se mreža ni zatresla kar 6 minut in 20 sekund, v 49. minuti pa so gostiteljice prek Alene Ihneve povedle z 22:18. V infarktni končnici je pol minute pred koncem Polona Barić znižala zaostanek na 27:26, nato pa je Tjaša Stanko še ukradla žogo Hrvaticam in iz protinapada izenačila na 27:27 ter postavila končni izid.

»Tekmo smo izgubili v prvih 20 minutah, ker smo igrali slabšo obrambo kot proti Thüringerju. V drugem polčasu nam nikakor ni uspelo povezati obrambe in vratarja, podiralo se je, ko smo prišli blizu. Na koncu smo garali, Tjaša Stanko je s svojo vrhunskostjo ukradla žogo in zadela v protinapadu. V zadnjih sekundah smo predvidevali, da bo Podravka poizkusila doseči zadetek brez vratarja v igri. Lahko rečemo, da smo mi s točko bolj zadovoljni kot oni,« je dejal trener Krima Uroš Bregar. Tamara Mavsar, z desetimi goli najboljša strelka, pa je dodala: »Osvojili smo točko, ki je velika za dve. Žal mi je slabega uvoda v drugi polčas, saj smo se dogovorili, da potrebujemo hiter zadetek. Pet minut brezglave igre se je v nadaljevanju poznalo, saj je Podravka prišla do štirih golov prednosti. Na koncu smo pokazale izvrstno timsko delo, vsa borba na treningih in na tekmi je v zadnjih minutah dala zlata vredno točko. Vedeli smo, da bo to eno zahtevnejših gostovanj. Podravka se je v zadnjem času res dobro sestavila in povezala, to kažejo tudi na igrišču. Zares sem vesela te točke.«

Skupina C, 3. krog: Podravka Vegeta – Krim Mercator 27:27 (15:13), Thüringer – Györ 22:38 (11:15), vrstni red: Györ 6, Podravka Vegeta in Krim Mercator po 3, Thüringer 0.