Kyle Palmieri, hokejist New Jerseyja, je na začetku sezone 2018/19 eden najboljših posameznikov, zadel je še na tretji zaporedni tekmi, tokrat je San Joseju dal dva gola. Na svojem računu ima zdaj šest golov s treh tekem, pred njimi je na lestvici strelcev le Auston Matthews iz Toronto Maple Leafs, ki je na šestih tekmah dal deset golov.

Palmieri je postal prvi igralec igralec New Jerseyja, ki je dva gola dosegel na vsaki od prvih treh tekem.

Morski psi so povedli v 24. minuti preko Joeja Pavelskega, Palmieri je dobre tri minute kasneje izid poravnal, v 16. minuti druge tretjine je San Jose v novo vodstvo popeljal Timo Meier. Palmieri je po 37 sekundah tretje tretjine zadel še drugič na tekmi, Jean-Sebastien Dea je postal junak z golom v 44. minuti.

»Kar Palmieri počne, mora nadaljevati. Dosegati dva gola vsak večer,« se je po tekmi pošalil vratar New Jerseyja Keith Kinkaid, ki je zbral 37 obramb.

Anaheim je v St. Louisu prišel do zmage s 3:2. Račke je v 19. minuti v vodstvo popeljal Jakob Silfverberg. Sledil je preobrat domačih igralcev, najprej je za izenačenje poskrbel Alexander Steen, za vodstvo pa Tyler Bozak. V 48. minuti je Anaheim v igro vrnil Ben Street, v 55. minuti je končnih 3:2 postavil Andrew Cogliano.

En gol manj kot na prej omenjenih tekmah je padel v Winnipegu, kjer so domači Jets s 3:1 ugnali Carolino. Vsi štirje goli so padli v zadnji tretjini. Patrik Lane je začel z golom v 45. minuti, ko je Winnipeg popeljal v vodstvo. Michael Ferland je v 48. minuti izenačil, Bryan Little in Kyle Connor pa sta zadela v 58. oziroma 60. minuti.