Čira-čara izza vsakega vogala!

Čas bo najhitreje minil med neskončnim uživanjem v termalnem raju čateškega kopališča - bazenu z valovi, na toboganu skakalnici, gusarski ladji... Sicer pa bodo otroci najbolj navdušeni nad animacijo, ki bo v Termah Čatež v času krompirjevih počitnic še posebej pestra.

Kjer otroška domišljija dobi krila…

Čarovnice sicer ne bodo ves čas le čarale. Male in velike, lepe in strašljive čarovnice se bodo potegovale za naziv miss čarovnic, na modni reviji si boste ogledali najnovejše modne čarovniške trende. Pa smeha bo tudi zvrhan koš – od jutra do večera. V kolikor vam telovadba ne diši, se vendarle udeležite vodne aerobike, saj bo ta nadvse grooozljiva, ali pa zooombastična, smešna in še kakšna. Ne bo manjkalo tudi ustvarjanja z bučami, 31.10. pa boste lahko opazovali ples čarovnic in zavrteli v čarovniškem plesu. Predzadnji počitniški dan (3.11.) se bodo predstavili različni talenti. Imate tudi vi kak talent? Predstavite ga žiriji in številnim gostom Term Čatež.

Tudi kuharski mojstri v Termah Čatež se bodo izkazali, saj bo okoli čateških vogalov dišalo po jedeh, pripravljenih iz jesenskih dobrot: buče, kostanj, mošt... že zbirate ideje, kako bi izrezljali najstrašljiiiivo bučo? Potem lahko svojo kreativnost preizkusite v počitniškem tednu družinskega izrezovanja buč pri slaščičarni Urška.

Oddih na slovenski obali

Vodni raj na slovenski obali

Počitniški utrip boste doživeli tudi v Aquaparku HoteluŽusterna*** v Kopru, ki se ponaša z največjim vodnim parkom na obali. Ob lepem vremenu se lahko sprehodite po slikoviti obali ali s kolesom raziskujete primorske griče.

Teden ali le nekaj dni, hoteli ali apartmaji? Za vsakega se najde nekaj, saj imajo v Čatežu privlačne krompirjeve pakete za prav vsakogar in ugodne popuste bivanja za najmlajše. Le hitro izberite – udobje hotela ali 'hišico' v naravi.

Ni kaj, jesen v Termah Čatež bo vroča. Več na www.terme-catez.si, kjer ne spreglejte tudi velike jesenske nagradne igre z bogatimi nagradami.