Podaljšek je dal zmagovalca tudi na tekmi med ekipama St. Louis Blues in Chicago Blackhawks, na kateri so slednji na tujem ledu slavili s 5:4, hokejisti Tampe Bay Lightning pa so po kazenskih strelih z 2:1 strli odpor Floride Panthers.

Paul Byron je bil z goloma in podajo najboljši napadalec, vratar Montreala Carey Price pa je z 21 obrambami prispeval svoj delež za prvo zmago Canadiens v novi sezoni, ki jo je ekipa začela s porazom po podaljšku proti Torontu. Jonathan Toews je v St. Louisu svoj tretji zadetek na tekmi dosegel po dveh minutah in 20 sekundah podaljška ter zabeležil svoj peti hat-trick v rednem delu sezon NHL.

V Minnesoti je Max Pacioretty dosegel prvi gol za viteze, ko je na 1:1 izenačil minuto in 31 sekund pred koncem rednega dela. Tedaj so gostje imeli na ledu namesto vratarja Marc-Andreja Fleuryja (29 obramb) dodatnega napadalca, zmago igralcev iz igralniške metropole pa je z edinim zadetkom v kazenskih strelih zagotovil Erik Haula.

Dva od treh strelov pa so v kazenskih strelih v gol pretvorili igralci Tampe. Uspešna sta bila J.T. Miller v prvi izmenjavi in Rus Nikita Kučerov v tretji, rojak slednjega Andrej Vasilevskij je ostal tako v podaljšku kot v kazenskih strelih nepremagan, skupno pa je zaustavil 42 strelov.

Med preostalimi osmimi tekmami večera so gledalci videli tudi dva kanadska derbija; igralci Calgary Flames so doma ugnali Vancouver Canucks s 7:4, Toronto Maple Leafs pa je s 3:5 na svojem ledu klonil v dvoboju z Ottawo Senators. V Calgaryju so po tri točke zbrali Elias Lindholm, Johnny Gaudreau in Mark Giordano, v Torontu pa je bil z goloma in podajo najboljši strelec obrambni igralec gostov Thomas Chabot.