Potem ko se je po uvodnih slabih rezultatih s trenerskega mesta Celjanov poslovil legendarni Branko Tamše in je njegovo mesto vsaj začasno zasedel trener mladincev in dotedanji kondicijski trener članov Tomaž Ocvirk, se lahko Celjani pohvalijo z veliko okrepitvijo.

Iz štajerskega tabora namreč prihaja izredno pozitivna novica, saj se je klub uspel dogovoriti z 'bombarderjem' Williamom Accambrayjem. Tridesetletni William Accambray je levi zunanji igralec, ki je s Francijo osvojil vse kar je bilo možno osvojiti. Ima naslov olimpijskega prvaka (2012), trikrat svetovnega prvaka (2011, 2015 in 2017) in enkrat evropskega prvaka (2014).

V svoji bogati karieri je nastopal za Montpellier (10 sezon), Paris Saint-Germain (3 sezone), od prejšnje sezone pa je član madžarskega Veszprema. S klubi je osvojil 7 naslovov francoskega prvaka, 8 francoskih pokalnih naslovov, enega ima na madžarskem, leta 2011 je bil najboljši igralec francoskega prvenstva, trikrat pa v idealni sedmerki.

Accambray bo v državnem prvenstvu prvič lahko nastopil takoj po ureditvi papirjev, v Velux EHF Ligi prvakov pa bo prvič lahko nastopil v nedeljo, 4. novembra, ob 17.00 proti Zaporožju.