Pod večer sončne nedelje je v mir v občino z nekaj več kot 4000 dušami zarezal ženski krik. Krik ženske, ki je našla mrtvo, iznakaženo žensko truplo.

Ko so murskosoboški kriminalisti kasneje obiskali nesrečni kraj, so hitro ugotovili, da je 44-letnica umrla nasilne smrti, med ogledom in zbiranjem obvestil pa so policisti v sosednji hiši našli še drugo truplo. Gre za moškega, starega 59 let, o katerem sosedje vedo povedati, da je bil mirne, nevzkipljive narave.

Skoraj šestdesetletni gospod je storil samomor, sklepajo kriminalisti, ki so med ugotavljanjem povezanosti obeh oseb po naših informacijah, ki so nam jih potrdili policijski viri, prišli do sklepa, da sta smrti brez dvoma povezani.

»Za zdaj ob tem tragičnem dogodku ne morem povedati ničesar drugega kot to, da je šlo za ljubosumje,« nam je povedal vir iz policije, ki želi ostati neimenovan. Informacijo smo preverili na terenu: v žalost odeti sosedje ne morejo verjeti, da bi njihov sosed storil kaj takšnega, da se je med pokojnikoma nekaj pletlo, pa je bilo menda res.