Poleg Zahodnjega, HBO načrtuje tudi omogočiti ogled studia Linen Mill, kjer so snemali serijo Igre prestolov, tudi zadnjo sezono. Vse omenjene lokacije se nahajajo na Irskem.

Grad Castle Ward, ki se nahaja blizu vasi Strangfordin, je služil kot navdih za Zimišče (dom družine Stark), tu pa so posneli tudi večji del prve sezone. Osnova za Zid, kjer stoji grad Črnina, glavna utrdba Nočne straže, je zapuščen kamnolom v kraju Magheramorne, kjer se nahaja tudi manjša prezbiterjanska cerkev. Za ogled bo na voljo tudi cerkev v kraju Armory, kjer so posneli nekaj prizorov Kraljevega pristanka. Atrakcije bodo za oboževalce odprli leta 2019, ko se bo ena izmed svetovno najbolj gledanih nadaljevank poslovila z osmo sezono.

Na zgornjem zemljevidu so prikazane omenjene lokacije, ki si jih bo mogoče ogledati. (Foto: Google Maps)

»HBO se veseli projekta kreativne ekipe, ki je omogočila našim gledalcem, da lahko tudi osebno obiščejo lokacije Severne Irske, kjer smo posneli ogromno prizorov iz serije,« je dejal Jeff Peters, iz ekipe produkcijske hiše. »Zapuščina serije Igre prestolov bo velik doprinos k turizmu na tem območju. Smo zelo veseli, da smo lahko del tega projekta, ki bo v našo deželo privabil veliko ljudi,« je dodal direktor turizma Severne Irske, John McGrillen.