Znesek 15.000 evrov je prispevalo podjetje Bauhaus. Izklicna cena dresa je bila 1000 evrov, najnižja vsota za zvišanje ponudbe pa 200 evrov. Zaključek dražbe je bil na dobrodelni večerji v organizaciji ljubljanskega župana Zorana Jankovića.

»Zelo sem vesel, da je Luka znova pokazal, da je izjemen športnik na parketu in sicer ter da bo prek dražbe njegovega ekskluzivnega dresa pomagal mladim, da se izkažejo v svetu športa. Žal mi je, da se Luka ne bo uspel udeležiti Košarkarske simfonije, se mu pa iz srca zahvaljujem za to gesto. Zahvala gre tudi njegovemu novemu klubu, Dallasu,« je dejal Bečirović.

»Izjemno me veseli, da je bil Luka pripravljen zagotoviti svoj novi dres, ki bo tako eden prvih podpisanih Dončićevih dresov Dallas Mavericks v Sloveniji nasploh. Upam, da bomo na dražbi zbrali lepo vsoto za projekt Botrstvo in tako mladim športnikom omogočili, da pokažejo svoj talent,« pa je dodal Nachbar.

Izkupiček dražbe je namenjen projektu Botrstvo, preko katerega bodo trem mladim športnim talentom iz socialno ogroženih družini omogočili športni razvoj.