Kamera, odzivna kot oko

S pomočjo vrhunske kamere na Samsung Galaxy S9 in S9+ pametnih telefonih lahko izrazimo svojo umetniško žilico in ustvarimo doživete spomine. Poletna jutra, čarobni sončni zahodi, razburljive avanture in nočne dogodivščine se bodo ujeli v mrežo kamere z dvojno zaslonko, ki se prilagaja kot človeško oko ob različnih pogojih osvetlitve. Naj bo podnevi ali ponoči, revolucionarna kamera bo ujela tisti pravi trenutek.

Izredno počasni posnetki impresivnih trenutkov

Ker se razburljive stvari zgodijo zelo hitro, je dobrodošla možnost zajemanja izredno počasnih posnetkov. Ta bo upočasnila čas in vsakodnevne trenutke spremenila v nekaj posebnega. Kamera bo v sekundi nanizala skoraj tisoč slikovnih odtenkov iskrivega nasmeha, metulja v letu ali vala morja, ko ta doseže obalo. Z vključenim zaznavanjem gibanja bodo nepozabni posnetki nastali že v prvem poskusu. Video posnetke lahko nato obogatimo še z glasbeno podlago, ki jo izberemo naključno iz glasbenih predlog ali pa dodamo skladbo iz lastnega seznama predvajanja.

Kreativno izražanje z animiranimi posnetki

Kreativni pa smo lahko tudi z ustvarjanjem lastnih animiranih posnetkov GIF s tremi stili ponavljanja: obratno, naprej ali obojestransko. Samo pomislite na posnetek skoka v morje! Poleg slik in video posnetkov pa lahko ob klepetu svojo hudomušnost izrazimo še s kreiranjem lastnih smeškov razširjene resničnosti. Tako bomo veselje in smeh zlahka širili po družbenih omrežjih.

Kamera nam širi pogled na svet tudi kot lastni prevajalec. Z Bixby pomočnikom lahko odkrivamo in prepoznavamo objekte v realnem času, dobimo informacije o fotografiji, ki jo zajema kamera, in lažje razumemo izbrane tuje jezike. Kot nalašč za pomoč na potovanjih.

Osvežena barvna paleta

Nasvete za dobre posnetke najdeš tukaj. Za navdih pa še tole: poleg polnočno črne, koralno modre in vijolične barvne različice sta Samsung Galaxy S9 in S9+ pri izbranih partnerjih že na voljo še v jutranji zlati. Naj poletje zasije!

samsung.com/si