Prav posebno doživetje nudi prha v breznivojskem pršnem prostoru, ki ga dopolnjuje elegantna pršna kanaleta Geberit CleanLine. Njen preprost in dizajnerski videz v trenutku polepša kopalnico, hkrati pa je kanaleta priročna in higienična, saj je čiščenje zelo enostavno.

Neopazno se zlije s pršno površino

Geberit letos predstavlja novo različico te popularne pršne kanalete – Geberit CleanLine, ki je lahko pokrita s ploščicami, tako da se skoraj neopazno zlije s pršno površino. Hkrati pa je na voljo tudi v manjših različicah, idealnih za majhne pršne prostore. S pomočjo Geberitove pametne rešitve se med prhanjem lahko počutite kot v prestižnem spaju ali kot v elegantnem bungalovu na rajskem otoku.

Brezčasen dizajn in funkcionalnost

Pršna kanaleta Geberit CleanLine ponuja brezčasen dizajn v kombinaciji s funkcionalnostjo in enostavno vgradnjo ter čiščenje. S pokrovom, ki se vgradi v plošče, lahko zdaj brez težav izpolnite svoje želje po pršni površini s komaj vidnim odtokom, ki je v celoti prekrita s ploščicami. Inovativni sistem pršne kanalete CleanLine prav tako rešuje pomemben problem higiene običajnih pršnih kanalet.

Enostavno čiščenje in prilagoditev

Pod pokrovom se lahko skriva veliko umazanije, ob pogostejšem pranju las v poletni vročini pa se nabere tudi veliko las. Pokrov kanalete CleanLine se lahko odstrani z eno potezo, vključuje pa tudi sito, ki zadrži dolge lase in umazanijo. Geberitove kanalete so tudi izjemno prilagodljive, saj lahko njihovo dolžino prilagodite do milimetra natančno in jih namestite kamor koli v pršni prostor - ob steni, na sredini, na levi ali desni strani. S pršno kanaleto Geberit CleanLine se odprejo nove možnosti opremljanja kopalnic ter osvežujočih užitkov.